1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ateş Kuşları'nın yıldızı Burak Tozkoparan’dan rock şarkısı

Oyunculuğun yanı sıra müzik kariyerine de davul çalarak devam eden Burak Tozkoparan'ın vokalistliği üstlendiği ilk proje olan ODYO'nun ilk mini albümü yayınlandı.

Ateş Kuşları’nın yıldızı Burak Tozkoparan’dan rock şarkısı

Burak Tozkoparan’nın yakın arkadaşları Fırat Doğan (gitar), Burhan Azemi (bas gitar) ve Mert Karahan (davul) ile birlikte 2020 senesinde kurduğu alternatif rock grubu ODYO’nun İlk EP’si ‘Bir İhtimal’ Rakun Müzik etiketiyle bugün yayınlandı.

Farklı projelerde çalışan, birlikte müzik yapmaktan da keyif alan grup üyeleri, bu süreçte kendi bestelerini üretmeye başladı. Oyunculuğun yanı sıra müzik kariyerine de davul çalarak devam eden Burak Tozkoparan’ın vokalistliği üstlendiği ilk proje olan ODYO; ‘Bir İhtimal’, ‘Yarım Kalan’ ve ‘Yoruldum’ adlı üç parçadan oluşan EP’nin kendi adını taşıyan şarkısı ‘Bir İhtimal’i de Cemre Okyay, Arya Su Altıoklar’ın yönettiği klibiyle aynı gün ODYO’nun YouTube kanalında dinleyiciyle buluşturdu.

thumbnail
Önerilen Yazı
‘İki Yabancı’ dizisi yarın sete çıkıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir