1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burak Sevinç, Özge Yağız ve Ferit Aktuğ aynı filmde buluştu

Burak Sevinç, Özge Yağız ve Ferit Aktuğ "Beyaz Eşya" adlı sinema filminde buluşacak.

Burak Sevinç, Özge Yağız ve Ferit Aktuğ aynı filmde buluştu

Burak Sevinç, Özge Yağız ve Ferit Aktuğ’u buluşturan “Beyaz Eşya” filminin çekimleri yeni bir değişiklik olmazsa 10 Mart’ta başlıyor. Daha önce “Mükemmel Aile” filmini çeken PRT Film imzalı projenin yönetmen koltuğunda Hakan Eser oturacak. Yapımcılığını Hande Alpaslan ve Fatih Ay’ın üstlendiği filmi Hakan Haksun ve Suat Özkan kaleme alıyor.

İsmi henüz açıklanmayan dijital bir platformda yayınlanacak olan filmde Özge Yağız ilk kez bir komedi filminde başrol oynayacak. İstanbul dışında çekilecek filmin okuma provası geçen günlerde yapıldı.

Başarılı oyuncular Sarp Bozkurt ve Ceren Taşçı’nın da rol alacağı “Beyaz Eşya” filminde Burak Sevinç “Nihat”, Ferit Aktuğ ise Sebahattin karakterine hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ego dizisi sosyal medyada 30 milyon kez izlendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir