1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burak Özçivit “Halit Bin Velid” oluyor

Beş sezondur “Kuruluş Osman”da Osman beye hayat veren Burak Özçivit’e Akli Film Halit Bin Velid filminin başrolünü teklif etti.

Burak Özçivit “Halit Bin Velid” oluyor

Burak Özçivit beş sezondur Bozdağ Film’in “Kuruluş Osman” dizisinde başrol oynuyor. Geçen yaz yıllarca dönem işinde kamera karşısına geçtikten sonra konusu günümüzde geçen OGM Pictures’ın Netflix için çektiği “Berber” filminde Mert Yazıcıoğlu’yla başrolü paylaşan ünlü oyuncuya flaş bir teklif geldi. Özçivit’in bu yaz Akli Film’in “Halit Bin Velid” filminde oynaması gündemde… Projeye sıcak bakan ünlü oyuncunun şirketle görüşmeleri devam ediyor.

“Halit Bin Velid” filmi Akli Film’in patronu Emre Konuk’un uzun süredir çekmeyi hayal ettiği bir proje… Yeni sezonda “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinin ikinci sezonunu çekecek olan şirket bu yaz filmi hayata geçirmek için hazırlıklarını hızlandırdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yabani’nin Alaz’ı Bertan Asllani hiç evlenmemiş

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir