1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler ve Savaş Özdemir “Kayıp Kamyon"da buluşuyor

Sinehane Film imzalı “Kayıp Kamyon - Vardır Bir Hayır” adlı filmin çekimleri nisan ayında başlıyor.

Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler ve Savaş Özdemir “Kayıp Kamyon”da buluşuyor

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde 2017’de kurulan Sinehane Film Prodüksiyon’un yeni filmi “Kayıp Kamyon – Vardır Bir Hayır”ın hazırlıkları sürüyor. Ekrem Arslan’nın yöneteceği filmin senaryosu Kamuran Süner ile Ercan Uçar imzası taşıyor. Bursa İznik’te çekilecek filmin başrolleri için Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler ve Savaş Özdemir‘le görüşülüyor.

Komedi türündeki filmde Bülent Emin Yarar‘la anlaşma sağlanırsa “Vasıf Çamlıca” adlı emekli bir zabıta amirine, Yetkin Dikinciler ise Vasıf’ın yol arkadaşı Fehmi karakterine hayat verecek. Vasıf, tanımadığı bir akrabasından miras kalan kamyonu 19 yıl önce sattığı ortaya çıkan eski bir mafya olan Kakaç Hasan’a ulaşmaya çalışacak. “Kakaç Hasan” rolü için “Kayıp Kamyon – Vardır Bir Hayır” filminde Savaş Özdemir‘le görüşülüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Su Burcu Yazgı Coşkun “Şehrazad”ın yıldızı oldu…. İşte Burak Deniz’in partneri

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir