1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bugün sete çıkan Netflix'in "Asaf" dizisine bir iddialı oyuncu daha

Cihangir Ceyhan "Asaf" dizisinde yaptığı trafik kazasına kirli bir adamın aracına çarpan ve hayatı değişen bir Uber şoförüne hayat veriyor.

Bugün sete çıkan Netflix’in “Asaf” dizisine bir iddialı oyuncu daha

“Asaf” dizisinin çekimleri bugün başladı. Netflix için çekilen dizide güçlü bir oyuncu kadrosu rol alıyor. Filmin yapım şirketi İdea Film “Asaf yola çıktı! Özgür Önurme’nin yaratıcısı ve yönetmeni olduğu Asaf dizisi İdea Film yapımcılığında Netflix için çekimlere başladı!” paylaşımını yaptı. Cihangir Ceyhan (Asaf), Burçin Terzioğlu (Sema), Uygar Özçelik (Harun), Saadet Işıl Aksoy (Rüya), Sema Keçik (Nermin), Tayanç Ayaydın (Aziz), Serra Arıtürk (Meltem) rollerine hayat verecek. Dizinin ekibine son olarak Ahmet Rıfat Şungar da katıldı.

Ahmet Rıfat Şungar “Asaf” dizisinde “Cüneyt” karakterine hayat verecek. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide her şey eşiyle boşanma noktasına gelen Asaf‘ın yaptığı kazayla başlıyor. Bütün iyi kalbiyle hayata tutunmaya ve ailesine yetmeye çalışan Asaf büyük sınavlar atlatacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yalı Çapkını”nda büyük bomba patlıyor, ikisi birden dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir