1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Buğra Gülsoy "Ne Gemiler Yaktım" dizisinden gelen teklifi kabul etti mi?

Bu sezon peş peşe yeni projelerden teklif alan Buğra Gülsoy'un ne zaman ekrana döneceği merak konusu...

Buğra Gülsoy “Ne Gemiler Yaktım” dizisinden gelen teklifi kabul etti mi?

Buğra Gülsoy bu sezon peş peşe yeni projelerden teklif aldı. Başarılı oyuncu, son olarak Yaren adlı leylek ve balıkçı Adem’in hikayesi beyazperdeye aktaran Sev Yapım imzalı “Yaren Leylek” filminde Hande Doğandemir, Azra Aksu, Seçkin Özdemir, Emir Ali Doğrul, Meral Çetinkaya, Tarık Pabuçcuoğlu, Murat Kılıç, Cenk Gürpınar, Kıvanç Talu, Işınsu Zırh ve Alper Tüydeş’le kamera karşısına geçmişti.

Bu arada ünlü oyuncuya Show TV’de yayınlanacak olan “Ne Gemiler Yaktım” dizisinden teklif gitti. Dizide Devrim Özkan‘ın canlandıracağı Fidan’ın psikopat eşine hayat veren ve oldukça karizmatik bir karakter olan Rutkay rolü için görüşen Buğra Gülsoy‘un teklifi kabul etmediği öğrenildi. Gülsoy daha sonra önerilen “Kopuk” dizisine de teşekkür etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bu akşam ilk tanıtımı yayınlanan Ömer’de flaş ayrılık

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir