1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

blutv'nin merakla beklenen dizisi Magarsus'un galası yapıldı

Magarsus dizisinde nacenciye ticareti yapan bir ailenin ferdi olan Turgut Kurak'a hayat veren Çağlar Ertuğrul'un galaya portakal renkli bir ceketle katılması büyük ilgi çekti.

blutv’nin merakla beklenen dizisi Magarsus’un galası yapıldı

Magarsus’un galası dün akşam Hilton İstanbul Bosphorus’da gerçekleşti. BluTV’nin bugün 2 bölümü seyirciyle buluşan dizisinin galasına oyuncular Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın yanı sıra Burcu Gölgedar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Murat Baykan, Cemre Ebüzziya, Fırat Kaymak ve dizinin yönetmeni Yunus Ozan Korkut katıldı. Nacenciye ticareti yapan bir ailenin ferdi olan Turgut Kurak’a hayat veren Çağlar Ertuğrul’un galaya portakal renkli bir ceketle katılması büyük ilgi çekti.

BluTV kurucusu Aydın Doğan Yalçındağ, BluTV Ceo’su Deniz Oflaz Şaşmaz’ın ve Hepsiburada Ceo’su Nilhan Önal’ın katıldığı gala gecesinde BluTV Ceo’su Deniz Oflaz Şaşmaz’ın açılış konuşmasını yaptı. Birce Akalay, Caner Cindoruk, Nilperi Şahinkaya, Emre Yusufi, Zeynep Tuğçe Bayat, Cansel Elçin, Nazlı Bulum, Ali Gözüşirin ve Yağızcan Konyalı’nın davetliler arasında yer aldığı gecede Emir Ersoy ve orkestrası sahne aldı.

Selin Selgür ve Aydın Doğan Yalçındağ

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın başrolleri paylaştığı Magarsus’ta Ercan Kesal Kurak Tarım’ın kurucusu Sarıbahçe’deki tüm narenciye ticaretini elinde tutan Halil Kurak’ı canlandırıyor. Yunus Ozan Korkut’un yönettiği dizinin yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hilal Saral Yüzyıllık Mucize’den sonra hangi şirketle anlaştı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir