1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

blutv'den flaş Behzat Ç. açıklaması

Yeni sezonu blutv'de yayınlanan Behzat Ç. dizisine Ankaragücü takımı tepki göstermişti.

blutv’den flaş Behzat Ç. açıklaması

Behzat Ç. Çekiç ve Gül dizisinin yeni sezonu BluTV’de yayınlanıyor. Behzat Ç.’nin dünkü bölümünde Ankaragücü taraftarını rahatsız eden bir sahne yayınlanmış, takım yaptığı yazılı açıklamada şu satırlara yer verilmişti:

“Kamuoyuna duyuru….Dijital bir platformda yayınlanan Behzat Ç dizisinde bir uyuşturucu satıcısının MKE Ankaragücü taraftarı olarak gösterilmesini üzülerek takip ettik. 112 yıllık bir tarihe sahip Milli Mücadele döneminin kahramanları İmalat-ı Harbiye işçileri tarafından kurulan bir kulübün armasının bu şekilde kullanılmasını şiddetle kınıyoruz. Ankara’da çekimleri yapılan bir dizinin Ankara’nın en önemli değerlerinden birine yaptığı bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Behzat Ç dizisinin senaristinden yapımcısından ve yayıncı kuruluşundan camiamızdan özür dilemesini ve yaptıkları kabul edilemez yanlışı düzeltmesini ivedilikle bekliyoruz konuyu mutlaka takipçisi olacağız.”

Konuyla ilgili bluTV yetkilileriyle görüştüm. Kasıtlı olarak yapılan bir durumun söz konusu olmadığını belirten yetkililer hemen konuya müdahale ettiklerini ifade etti ve “yanlış anlaşılmadan dolayı çok üzgün olduklarını ve sahneyi hemen değiştirdiklerini” söyledi.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Nehir Erdoğan’ın Yasak Elma imajı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir