1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

BluTV büyümeye devam ediyor

BluTV CEO’su Deniz Şaşmaz Oflaz "2022 ilk yarı yıla oranla büyük bir başarıya imza atarak ciro bazında yüzde 125, abonelikte ise yüzde 62’lik bir büyüme yakaladık" dedi.

BluTV büyümeye devam ediyor

BluTV içerik kalitesine önem vererek büyümeye devam ediyor. 2016 yılında yayın hayatına başlayan platform Türkiye’nin ilk abonelikli video platformu olma özelliğini de taşıyor. BluTV iddialı orijinal içerikleri, ilgi çekici yerli ve yabancı dizileri, geniş film seçkisi, özgün belgeselleri ve Warner Bros Discovery ile gerçekleştirdiği stratejik ortaklıkla‚ en çok ziyaret edilen yerli lider online video platformu olarak yayın hayatına devam ediyor.

BluTV CEO’su Deniz Şaşmaz Oflaz “2022 ilk yarı yıla oranla büyük bir başarıya imza atarak ciro bazında yüzde 125, abonelikte ise yüzde 62’lik bir büyüme yakaladık. Hedefimizde, Masum’dan başlayarak sezonlarca süren Sıfır Bir, Sokağın Çocukları, Bozkır, Saygı gibi daha önce hayata geçirdiğimiz kült dizilerimize yenilerini eklemek var. İkinci yarı yıldan ise beklentilerimiz daha yüksek, 10 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak Magarsus ve ikinci sezonu sette olan Bir Behzat Ç. Hikayesi: “Çekiç ve Gül için heyecanlıyız’ şeklinde açıklamada bulundu.

2021 yılında Warner Bros Discovery’den yüzde 35’lik bir yatırım alarak stratejik ortaklık kuran BluTV kullanıcılarına 10 bin saatten fazla içerik, 35 orijinal belgesel ve program, 34 orijinal dizi ve film, 101 sezon 714 bölüm, 60 canlı yayın kanalı izleme imkanı sunuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik yarın nikah masasına oturuyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir