1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne'nin Bambi'si hangi yazlık dizinin başrolü oldu? Partneri kim?

'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne'nin Bambi'si Eylül Tumbar ikinci dizisinde de başrol oynayacak.

‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’nin Bambi’si hangi yazlık dizinin başrolü oldu? Partneri kim?

‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’ dizisinde Bambi rolüne hayat veren Eylül Tumbar performansıyla gelecek vadeden genç yıldız olarak dikkatleri üzerine çekmişti. 21 yaşındaki İzmirli genç yeteneğe teklif yağmaya başladı. Tumbar’ın “Kardeşlerim”in yapım şirketi NGM’nin TRT 1 için çekeceği yazlık dizi “Kendi Düşen Ağlamaz”ın başrol yıldızı olduğu öğrenildi. Tumbar dizide ailesinin prensesler gibi büyüttüğü “Alize Soner” karakterine hayat verecek.

Eylül Tumbar’ın dizideki partneri ise Enes Koçak… Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur’u buluşturan Hakim dizisinde “Volkan” rolüyle dikkat çeken Koçak, “Kendi Düşen Ağlamaz”da tamirci dükkanında usta olarak çalışan Serkan Bıçakçı rolüne hayat verecek.

Emre Kabakuşak’ın genel yönetmenliğini yapacağı “Kendi Düşen Ağlamaz”da Alize’nin babası ünlü inşaatçı Nurettin Soner’i usta aktör Hakan Yılmaz canlandıracak. Dizi çekimlerinin 15 Mayıs itibariyle başlaması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mehmet Aslantuğ, eşi Arzum Onan’ın boşanma iddiasıyla ilgili açıklamasına ne yorum yaptı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir