1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Birol Güven’in ‘’Yatak Odası Diyalogları’’ kitabı sahneye taşındı

 “Yatak Odası Sırları” oyunu Güven Kıraç ve Melda Gür’ü buluşturdu. Birol Güven’in kitabından uyarlanan oyun 12 Ekim’de Baba Sahne’de tiyatroseverlerle buluşacak.

Birol Güven’in ‘’Yatak Odası Diyalogları’’ kitabı sahneye taşındı

Birol Güven’in yazdığı  ‘’Yatak Odası Diyalogları’’ kitabı “Yatak Odası Sırları” adıyla sahneye uyarlandı. Serdar Akkaya ve Güven Kıraç’ın yapımcı, Vigor Kültür Sanat ve Yol Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği tiyatro oyununda Güven Kıraç, Melda Gür ve Melda Narin Güler  rol alıyor. Galip Erdal’ın yönettiği oyunun prömiyeri, 12 Ekim’de Baba Sahne’de yapılacak.21 Ekim’de KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi’nde daha sonra İstanbul’daki farklı sahnelerde sahnenelecek oyunda “Mutsuz bir ilişkinin nedeninin mutsuz bir cinsellik mi; yoksa mutsuz bir cinsellik, mutsuz bir ilişkinin sonucu mu?’’ sorusu üzerinden yatak odasında olup bitenleri komik ve eğlenceli bir dille anlatılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’li Saklambaç’ın adı değişti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir