1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Birkan Sokullu’nun yeni dizisi Zamanın Kapıları’nın yönetmeni belli oldu

Son olarak “Yüzyılllık Mucize” ve “Aşk Sanatı” filmlerinde rol alan Birkan Sokullu MedYapım beIN CONNECT’in dijital platformu Tod için çekilecek dizide rol alacak.

Birkan Sokullu’nun yeni dizisi Zamanın Kapıları’nın yönetmeni belli oldu

Birkan Sokullu yeni dizi heyecanı yaşıyor. Başarılı oyuncu MedYapım imzalı dizide gizemli bir kitabın yazarı olan yazılım dünyasının ünlü ismi Sinan’a hayat verecek. Ayşe Övür’ün “Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı eserlerinden uyarlanan dizinin yönetmeni belli oldu. Büşra Cebe’nin yazdığı diziyi son olarak blutv için çektiği “Magarsus” dizisi çok beğenilen Yunus Ozan Korkut yönetecek.

Şimdiden merakla beklenen dizinin daha önce Cansu Dere’ye teklif götürülen kadın başrol karakteri Nevra ve diğer roller için oyuncu görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Emin Alper’in “Öteki” oyununun galasına ünlü akını  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir