1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Birkan Sokullu’nun partneri için kimin adı geçiyor?

Ayşe Övür’ün “Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı eserlerinden uyarlanan, başrolünü Birkan Sokullu’nun oynayacağı dizinin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Birkan Sokullu’nun partneri için kimin adı geçiyor?

Birkan Sokullu şu günlerde yeni dizisi için hazırlanıyor. Son olarak Netflix’in “Aşk Sanatı” adlı dizisinde Esra Bilgiç’le başrol oynayan Sokullu, şimdi de beIN CONNECT’in dijital platformu Tod için çekilecek “Zamanın Kapıları” adlı diziyle anlaştı. MedYapım imzalı “Zamanın Kapıları” adlı dizinin başrol kadın oyuncusu için de Hazal Kaya’nın imza aşamasında olduğu öğrenildi.

Dizide aynı zamanda gizemli bir kitabın da yazarı olan yazılım dünyasının ünlü ismi Sinan’ın hayatına giren Nevra’la beraber dönüşen yaşamı etkili bir dille ele alınacak. Son olarak blutv için çektiği “Magarsus” dizisi çok beğenilen Yunus Ozan Korkut’un yöneteceği dizinin çekimleri mart ayında başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kuruluş Osman” dizisinde flaş ayrılık
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir