1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Birce Akalay'ın "Eşiğin Ötesinde" dizisindeki partneri belli oldu

Tay Yapım imzalı "Eşiğin Ötesinde" dizisinde Birce Akalay, Nilüfer adlı psiyatriste hayat verecek.

Birce Akalay’ın “Eşiğin Ötesinde” dizisindeki partneri belli oldu

Birce Akalay “Eşiğin Ötesinde” dizisiyle ekrana dönecek. Netflix‘te yayınlanacak olan Kuş Uçuşu dizisinin 2. ve 3. sezon çekimleri biter bitmez bir süre dinlenen başarılı oyuncu yeni sezonda ekranda olmak istedi ve Kanal D için çekilen İtalyan uyarlaması “Eşiğin Ötesi”nde dizisiyle anlaştı. Burak Müjdeci‘nin yöneteceği psikodramada Engin Hepileri, Başak Gümülcinelioğlu, Ata Artman ve Ataberk Mutlu da anlaştı. Dizinin erkek başrol oyuncusu belli oldu. Birçok isimle görüşen Tay Yapım sonunda kararını verdi.

Merakla beklenen dizinin savcı Ömer’i Mert Fırat oldu. Genç kuşağın sorunlarının ele alınacağı dizi etkili hikâyesiyle seyirciyi ekrana kilitleyecek. “Eşiğin Ötesinde”nin planlanan sete çıkış tarihi ise eylül ayının 3. haftası…

thumbnail
Önerilen Yazı
Ceyhun Mengiroğlu ile İlker Kızmaz “Teşkilat”ta

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir