1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Birce Akalay ünlü meslektaşlarıyla İngiltere yolcusu

Birce Akalay yüzü olduğu Jack Daniels markasının tanıtım organizasyonu için ünlü meslektaşlarıyla İngiltere'ye gidiyor.

Birce Akalay ünlü meslektaşlarıyla İngiltere yolcusu

Birce Akalay şüphesiz ülkemizin en güzel ve en yetenekli kadınlarının başında geliyor. Pandemide boş durmayıp kendi adını taşıyan takı markasına yatırım yapan oyuncu, reklamcıları peşinden koşturuyor. Akalay, giyim markası Dagi, güzellik markası Neutrogena ve son olarak Jack Daniels‘ın yüzü oldu. Güzel oyuncu şu günlerde Jack Daniels firmasının İngiltere’deki davetine gitmeye hazırlanıyor.

Birce Akalay aralarında İbrahim Selim, Taro Emir ve Serkan Altunorak gibi ünlü meslektaşlarıyla beraber Jack Daniels‘ın İngiltere’deki davetine katılacak. 6 Temmuz’da İngiltere’ye gidecek olan Birce Akalay, son olarak “Kuş Uçuşu”nun 3. sezon çekimlerini tamamlamıştı. Usta yönetmen Abdullah Oğuz “Zaferin Rengi” filmini çekeceği için “Mezarlık” dizisinin 2. sezonu ertelenen ünlü oyuncunun henüz “Evet” dediği netleşmiş yeni projesi yok.

thumbnail
Önerilen Yazı
Karşınızda avukat Serenay Sarıkaya

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir