1. Anasayfa
  2. Dizi

Birce Akalay Cannes yolcusu

Ülkemizin en etkileyici kadınlarının başında gelen Birce Akalay bu yıl Cannes Film Festivali’nin onur konukları arasında yer alacak.

Birce Akalay Cannes yolcusu

Birce Akalay şu günlerde Cannes heyecanı yaşıyor. Akalay 14 Mayıs’ta başlayacak olan ve her yıl dünya starlarının buluşma noktası olan 77. Cannes Film Festivali’ne BMW’nin marka elçisi olarak katılacak. Kırmızı halıda dünya basınının karşısına çıkacak ve Türk kadınını temsil edecek olan güzel oyuncunun giyeceği kıyafetler şimdiden merak konusu…

Öte yandan son olarak televizyon dünyasındaki kuşak çatışması ve entrikaları konu alan Ay Yapım’ın “Kuş Uçuşu” dizisiyle seyirci karşısına çıkan ve BKM’nin “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde rol alan Birce Akalay yeni sezon projelerini okuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aile” dizisinin psikoloğu Sorgu Odası’na transfer oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir