1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Birce Akalay “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde

BKM’nin şimdiden büyük merak uyandıran yeni prestij projesi “Bir Cumhuriyet Şarkısı”nın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Birce Akalay “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde

“Bir Cumhuriyet Şarkısı” filmi 1930’lu yılların Türkiye’sine ayna tutacak. BKM’nin gözbebeği yeni projelerinin başında gelen film Cumhuriyet’mizin 100. Yılına ithafen çekiliyor. Salih Bademci, Ertan Saban, Çağlar Çorumlu gibi ünlü isimleri buluşturan filmde başarılı kadın oyuncularımızdan Birce Akalay da çok özel bir rolü canlandıracak.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yapacağı filmde Birce Akalay, ilk Türk kadın opera sanatçısı Nimet Vahid hanıma hayat verecek. Akalay son olarak Abdullah Oğuz’un imza attığı “Zaferin Rengi” filminde Cumhuriyet tarihimizin en özel kadınlarından Halide Edip Adıvar’a hayat vermiş, performansıyla bir kez daha kendisine hayran bırakmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kuruluş Osman 150. Bölümü sette pasta kesilerek kutlandı  
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir