1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Bir Zamanlar Çukurova"nın yıldızları Selin Genç ile Aras Şenol "Verissimo"ya konuk oldu

İtalya'da "Terra Amara" ismiyle yayınlanan Tims&B'nin 4 sezon süren "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin oyuncuları büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

“Bir Zamanlar Çukurova”nın yıldızları Selin Genç ile Aras Şenol “Verissimo”ya konuk oldu

“Bir Zamanlar Çukurova “Terra Amara” ismiyle yayınlandığı İtalya’da fırtına gibi esiyor. Tims&B imzalı dizinin sevilen yüzleri İtalyan hayranlarının yoğun isteği üzerine Canale 5‘in ünlü eğlence programı “Verissimo”ya konuk oluyor. Dizinin başarılı performansıyla öne çıkan yıldızları Selin Genç ile Aras Şenol reyting rekortmeni programda haklarında merak edilen sorulara yanıt verdi.

Selin Genç ve Aras Şenol çekim sonrası sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. İkili İtalya’da sokakta kendisini tanıyan hayranlarıyla bol bol fotoğraf da çektirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kirli Sepeti’nin yıldızları Halil İbrahim Ceyhan ile Melisa Döngel’in örnek dostluğu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir