1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bir yaz dizi daha final yapıyor

Geçen ay başlayan yazlık diziler tek tek bitiyor.

Bir yaz dizisi daha final yapıyor

Ekranda yaprak dökümü sürüyor. Geçen ay başlayan yazlık diziler tek tek bitiyor. Hem havaların ısınması, hem  pandemi sonrası televizyon izleme alışkanlıklarının değişmesi, hem de hızla büyüyen dijital platformlar yüzünden eski yüksek reyting rakamlarına ulaşılamıyor. Bu yıl sayıları daha çok olmasına rağmen yazlık diziler eskisi kadar etkili olamadı. Sevmek Zamanı ve İçimizdeki Ateş’in ardından FOX’un “Gizli Saklı” dizisi de bitiyor.

İlk bölümlerini Şahin Altuğ’un yazıp yönettiği dizi 8. bölümde ekrana veda edecek.Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal’ı buluşturan diziyi son olarak Murat Aksu yönetmeye başlamıştı. No9 Yapım imzalı “Gizli Saklı” polis akademisinden yeni mezun Naz ve Pamir’in hikâyesini anlatıyordu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir