1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bir Sevdadır dizisinin gardiyan Nebahat’i kim oldu?

TRT’nin merakla beklenen Bozdağ Film imzalı dizisi “Bir Sevdadır”ın çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

“Bir Sevdadır” dizisinin gardiyan Nebahat’i kim oldu?

“Bir Sevdadır” dizisi TRT1’in yeni sezondaki iddialı projelerinin başında geliyor. “Hayat futbola benzer” sloganıyla yola çıkan Bozdağ Film imzalı dizinin yönetmenliğini Yıldız Aşanboğa, görüntü yönetmenliğini ise Gökhan Tanış üstleniyor. Sude Zülal Güler ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna son olarak hem güzel, hem de çok etkili bir oyuncu katıldı.

Yeliz Akkaya “Bir Sevdadır”ın kadrosuna dahil oldu. Ünlü futbolcu Yasin ile Yeşil’in sarsıcı hikâyesini anlatan dizide Akkaya “Gardiyan Nebahat”e hayat verecek. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Ekin Mert Daymaz, Ekin Aksoy, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu, Doğukan Polat, Merve Şeyma Zengin, Meral Çetinkaya ve Ahmet Yenilmez gibi başarılı isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ölümlü Dünya 2” filmi yılın hasılat rekorunu kırdı, 200 milyona dayandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir