1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bir hayranı küfür etmesini istedi, Özge Özpirinçci önce kahkaha attı, sonra...

Özge Özpirinçci Bodrum'da bir gece kulübünde bir hayranıyla yaşadığı sohbeti sosyal medya sayfasından paylaştı.

Bir hayranı küfür etmesini istedi, Özge Özpirinçci önce kahkaha attı, sonra…

Özge Özpirinçci şu günlerde eşi Burak Yamantürk ve bebeği Mercan’la Bodrum’da tatil yapıyor. O3 Medya’yla eylül sezonunda çekeceği bir dizi için el sıkışan ve tiyatro oyununa hazırlanan Özpirinçci, tatilde bir hayranıyla kendisini şaşırtan bir sohbet yaşadığını anlattı.

Ünlü oyuncu kendisinin de yapım ortağı olduğu ve Deniz rolünü canlandırdığı “İlk ve Son” adlı dizisini çok seven bir hayranıyla sohbeti hakkında şu tweet’leri attı:

“Az önce mesleki hayatımdaki en güzel iltifatlardan birini aldım. Bulunduğum mekanda yan yana eğlendiğim bir hanımefendi yanıma gelip fotoğraf çektirmek istedi. ‘Tabii ki’ dedim. ‘İlk ve Son’u defalarca izlediğini ve çok sevdiğini söyledi. Teşekkür ettim. Benim için bir kere s.ktr gt… der  misiniz?’ dedi. Önce kahkaha attım ve sonra aklıma Succession filminde oynayan ve her röportajında bundan bahseden Brian Cox geldi. Twitter’ı olmayan ve hala aynı mekanda eğlendiğim Hande Hanım çok teşekkür ederim. Bana kendimi çok güzel hissettirdiniz… Deniz’e de selam olsun…”

Bir takipçisi Özge Özpirinçi’ye hayranının isteğini yerine getirip getirmediğini sordu. Ünlü oyuncu küfür ettiğini ifade etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin’den 1000 öğrenciye 8 yıl burs vereceği haberine düzeltme
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir