1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Bir Derdim Var"ın ilk bölümüne konuk olan Selen Uçer'in yeni single'ı yayında

Selen Uçer, sözü Yalçın Tosun, müzik ve düzenlemesi ise Tolga Görsev’e ait olan ilk özgün şarkısı "Pervaneyim"i yayınladı.

“Bir Derdim Var”ın ilk bölümüne konuk olan Selen Uçer’in yeni single’ı yayında

Selen Uçer “Zeytin Ağacı” dizisinin 2. sezonunun ardından, son olarak Kanal D’nin yeni iddialı dizisi “Bir Derdim Var”a konuk oldu. Ödüllü oyuncu bu arada bugün de ilk özgün şarkısı olan üçüncü single’ı “Pervaneyim” ile müzikseverlerin karşısına çıktı. 2021 yılında Zuhal Olcay’ın sesinden dinlediğimiz “Gecenin Öteki Yüzü”nü yorumlayan, 2022 senesinde ise “Cennet” adlı single’ını yayınlayan Uçer, sözü Yalçın Tosun, müzik ve düzenlemesi ise Tolga Görsev’e ait olan ilk özgün şarkısı “Pervaneyim” ile 29 Eylül’den itibaren müzikte de adından söz ettirecek.

Güçlü oyunculuğu ile sayısız ödüle layık görülen; Ümit Ünal’ın yönettiği “Aşk, Büyü, vs.” ile Antalya Altın Portakal başta olmak üzere sayısız festivalden “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüyle dönen Uçer, televizyon ekranlarında da birbirinden farklı rollere hayat verdi. “Evlilik Hakkında Her Şey”deki Songül, “Koca Koca Yalanlar”daki Nilgün, müziği ve oyuncuğu birleştirdiği “Hanımın Çiftliği”nde canlandırdığı şarkıcı Asuman rolü bu anlamda en unutulmazlarıydı. Uçer, oyunculuk kariyerinin yanında müzik çalışmalarını da hep devam ettirdi.

Disiplinler arası sanat anlayışına sahip Uçer, Boğaziçi Üniversitesi’nde okurken İstanbul Devlet konservatuarda yarı zamanlı şan bölümünde Gül Sabar’dan eğitim aldı. Roosevelt Üniversitesi’nde oyunculuk yüksek lisansı yaparken, o dönemin önemli sopranolarından Hilda Harris ve Tracy Watson ile vokal çalıştı. 2021 yılında Anneler Günü’nde, kaybettiği annesine ithafen Sony Müzik’ten yayınlanan ‘Gecenin Öteki Yüzü’, Mart 2022’de ise söz ve bestesi Demirhan Baylan’a, düzenlemesi Burak Erkul ve Tolga Görsev’e ait olan ‘Cennet’i müzikseverlerle buluşturan Uçer, iki cover şarkının ardından “Pervaneyim” ile ilk defa özgün bir şarkı ile dinleyicileriyle buluştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un “Hudutsuz Sevda” dizisinin reyting atağı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir