1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

‘Bir Derdim Var’ dizisinin müzik direktörü Mor Ve Ötesi oldu

Lale Eren ve Kerem Çatay'ın kurduğu AyNA yapım imzalı Bir Derdim Var’ın çekimleri 28 Eylül'de başlıyor.

‘Bir Derdim Var’ dizisinin müzik direktörü Mor Ve Ötesi oldu

Kanal D‘nin İtalyan yapımı ‘Oltre La Soglia’ (On The Brink) projesinden uyarlanan “Bir Derdim Var”ın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Birce Akalay (Nilüfer Toska) ve Mert Fırat’ın (Savcı Ömer) başrollerini paylaşacağı dizide ergenlik dönemindeki gençlerin sorunlarına değinilecek. Dizide ayrıca Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar’a genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu eşlik edecek.

Adını “Mor ve Ötesi”nin efsaneleşmiş şarkısı “Bir Derdim Var”dan alan dizinin müziklerini işinin en iyilerinden Aytekin Ataş yapacak ve bu arada bir ilk yaşanacak, “Mor ve Ötesi” de ilk defa bir projenin müzik süpervizörlüğünü üstlenecek.

Uyarlama tasarımı Duygu Ertekin’e, senaryosu Yekta Torun’a ait dizinin senaryo ekibinde Deniz Gürlek de yer alıyor. “Bir Derdim Var” dizisinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci oturacak. Uzm. Psk. Esra Altınbilek, Doç. Dr. Elif Erol ve Prof. Dr. Burak Doğangün‘ün danışmanlığında titizlikle çekilecek olan dizinin umut aşılayan senaryosunda mesleğini tehlikeye sokacak büyük sırrı Dr. Nilüfer’in peşini bırakmazken tavizsiz Savcı Ömer (Mert Fırat) ile olan çatışması seyirciye nefes kesen bir görsel şölen sunacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman’ın İtalya’da kurduğu dernekten alkışlanacak bir hareket daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir