1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Bir Derdim Var" dizisinin kadrosuna yeni oyuncu

"Tay Yapım" şirketinin Kanal D için çekeceği "Bir Derdim Var" adlı psikodrama dizisinin okuma provası dün yapıldı.

“Bir Derdim Var” dizisinin kadrosuna yeni oyuncu

Kerem Çatay ile Lale Eren‘in ortak olduğu “Tay Yapım” şirketinin Kanal D için çekeceği “Bir Derdim Var” adlı psikodrama dizisinin hazırlıkları sürüyor. Başarılı yönetmen Burak Müjdeci‘nin çekeceği dizi İtalyan orijinli “On The Brink” projesinden yola çıkılarak yazıldı. Dün okuma provası yapılan dizinin çekimlerinin ay sonunda başlaması planlanıyor. Merakla beklenen dizide Birce Akalay (Nilüfer), Mert Fırat (Ömer), Engin Hepileri (Savaş) ve Başak Gümülcinelioğlu (Sibel), Ata Artman (Kuzey) ve Ataberk Mutlu (Arif) başlıca rolleri paylaşıyor. “Bir Derdim Var” dizisinin kadrosuna iddialı bir oyuncu daha katıldı.

Güçlü oyunculuğuyla tanınan Neslihan Arslan doktor “Damla” rolüne hayat verecek. Genç kuşağın sorunlarını ve çözüm yollarını seyirciye gösterecek olan, her hafta bir vakanın ele alınacağı dizinin kasım ayının ikinci haftasında Kanal D’de seyirciyle buluşması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Saklambaç” dizisiyle anlaşan Ceyda Düvenci program çekiminde rahatsızlandı, hastanelik oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir