1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Binnur Kaya'lı "Ayşe" filminin okuma provası yapıldı

21 Temmuz'da sete çıkacak olan "Ayşe" filmi değerli oyuncular Binnur Kaya, Menderes Samancılar ve Ali Seçkiner'i buluşturdu.

Binnur Kaya’lı “Ayşe” filminin okuma provası yapıldı

Binnur Kaya, Menderes Samancılar ve Ali Seçkiner gibi birçok değerli oyuncunun başrollerinde yer alacağı Ayşe filminin provaları başladı.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Necmi Sancak‘ın, yapımını Çınar Film ve Maara Film‘in üstlendiği, yapımcılığını Mustafa Karadeniz’in yapacağı Ayşe, çok güçlü bir kadın hikayesi…Bir ay boyunca İstanbul’da 50 kişilik bir ekiple çekilecek filmin 2024 sonunda vizyona girmesi planlanıyor.

Filmin en güzel özelliklerinden biri de ekibinin yüzde 80’inin kadınlardan oluşması… Görüntü yönetmeninden, ışık şefine, sanat yönetmeninden, rejisine, uygulayıcı yapımcısından, cast direktörüne kadar ekibin çoğunluğu kadın olan “Ayşe” 21 Temmuz’da “motor” diyecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Vefat eden usta oyuncu Tanju Tuncel’in kızına hangi ünlü isim “Hayırsız” dedi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir