1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bikinili pozu ünlü oyuncu Leyla Tanlar'ı TRT'deki işinden etti

Emre Konuk'un patronu olduğu Akli Film'in Pakistanlı Ansari-Shah Films şirketiyle TRT'ye çekeceği yeni dönem dizi "Selahaddin Eyyubi" dizisinde başrol kadın oyuncuya bikini vetosu geldi.

Bikinili pozu ünlü oyuncu Leyla Tanlar’ı TRT’deki işinden etti

TRT‘ye dönem dizileri hazırlayan Akli Film, yeni sezonda Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kalan 2 bölümünün peşine “Selahattin Eyyubi” dizisini çekecek. Akli Film’in patronu Emre Konuk, diziyi Pakistanlı yapım şirketi Ansari-Shah Films’le ortak çekecek. Emre Konuk, başrol Selahaddin Eyyubi rolü için Uğur Güneş‘le el sıkıştı. Dizinin başrol kadın karakteri Süreyya için de Leyla Tanlar’la prensipte el sıkışıldı. Ta ki Tanlar’ın tatilden bikinili bir pozunu paylaşmasına kadar…

Genç yıldızın verdiği pozu bir süre sonra silmesi dikkat çekmişti. Leyla Tanlar pozu kısa sürede sayfasından kaldırsa da sosyal medyada hızla yayılmıştı. Bu gelişmenin hemen ardından Tanlar, TRT‘deki dönem dizisinde kadro dışı kaldı. Leyla Tanlar’ın verdiği poza sevgilisi Burak Dakak’ın da “Çok güzelsin aşkım, silsene” mesajı yazması dikkat çekmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özge Gürel Venedik Film Festivali’nde göz kamaştıracak
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir