1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Türkiye 13. yılında da Bihter'in intiharı için gözyaşı döktü

24 Haziran 2010'da final yapan "Aşk-ı Memnu" dizisi cumartesi akşamı yayınlanan final bölümünde Bihter'in intiharı seyirciye bir kez daha duygu seli yaşattı.

Türkiye 13. yılında da Bihter’in intiharı için gözyaşı döktü

Bihter‘in aşık olduğu Behlül‘ün gözü önünde evlenmesine dayanamayıp intihar etmesi yine sosyal medyayı salladı. Kanal D efsane dizi “Aşk-ı Memnu”yu bir kez daha yayınladı. Beren Saat, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Zerrin Tekindor‘u buluşturan dizinin finalinde Bihter‘in intiharı seyirciyi bir kez daha üzdü. Dizinin adı, Bihter ve Behlül karakteri saatlerce TT’de kaldı.

Konuyla ilgili atılan tweet’lerin bazıları şunlardı:

“Aslında adnan boşanma kararını almayıp söylemese Bihter ilave depresyona girmeyip belki intiharı düşünmezdi , bu karar iyice depresyona soktu…”

“Behlül belki mezarına bile seni seviyorum diyemedi ama Bihter Behlül’ün ağladığını görse yine mezarından kalkar sarılırdı. Nereden biliyorsun demeyin…”

“Allah’ın belası Behlül belki bu sefer adam olmuşsundur dedim ama yok yine olamamışsın.

“Bihter ölüyor ve ben her seferinde 1. Bölümden tekrar başlıyorum.”

“Sonunu bildiğimiz yollarda yine kırgın Aşk-ı Memnu…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Atatürk’e hayat veren Aras Bulut İynemli: Elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz verdim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir