1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Beyza Şekerci'nin yeni programı yarın başlıyor

Ünlü oyuncu Beyza Şekerci'nin sunduğu “En Güzel Dönüşüm” programı yarın ilk bölümüyle seyirciyle buluşuyor.

Beyza Şekerci’nin yeni programı yarın başlıyor

Beyza Şekerci rol aldığı projeler kadar, sunduğu programlarla da adından söz ettiriyor. Başarılı oyuncu FOX’ta yeni bir programa başlıyor. Provizyon Medya’nın yapımcılığını üstlendiği “En Güzel Dönüşüm” programı yarın başlıyor. Hafta içi her gün 13.00 ile 15.00 arasında yayınlanacak olan program Filli Boya sponsorluğunda hayata geçiriliyor.

Sektörün önde gelen menajerlerinden Önem Günal‘la anlaşan Beyza Şekerci, programda dönüşüm koçu Emine Kuşcul’la konuk oldukları evleri ileri dönüşüm hedefiyle  baştan yaratacak. Mutfak mobilyasından banyoya, oturma odasından balkona ya da çocuk odasındaki mobilyaları değiştirmek isteyenlere ilham verecek olan bu değişim ev sahibinin de talebine uygun şekilde yapılacak. Programda Beyza Şekerci, her gün yeni bir eve konuk olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Jessica May Oscar adayı yönetmenin filminde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir