1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Betül Şahin "Aşk ve Gurur" dizisiyle setlere dönüyor

Uzun süre ara verdiği oyunculuğa geri dönme kararı alan Betül Şahin, “Aşk ve Gurur" dizisiyle anlaştı.

Betül Şahin ‘’Aşk ve Gurur” dizisiyle setlere dönüyor

Geçmişte “Yılan Hikâyesi”, “Beyaz Gelincik” dizilerinde rol alan Betül Şahin, setlere dönme kararı aldı ve kısa süre sonra da ‘’Aşk ve Gurur” dizisiyle el sıkıştı. Çekimleri bugün başlayan ‘’Aşk ve Gurur” dizisi “Yeşil Vadi’nin Kızı” dizisinin yapım şirketi Yeşil Yapım’ın yeni projesi… Çekimlerinin tamamı İstanbul’da yapılacak olan dizi ilk etapta yurtdışında yayınlanacak… Yeşil Yapım & Hacıyatmaz imzalı ‘’Aşk ve Gurur” 120 bölümlük mini dizinin genel yönetmeni Çağıl Nurhak Aydoğdu… Murat Şenöy & Koralp Gümüş’ün yönettiği dizinin senaryosu Özge Aras Yiğit‘e ait…

Yapımcılığını Özkan İpek ve Tayfur Sonkaya‘nın üstlediği dizide Betül Şahin ailesini ve servetini kaybetme tehdidiyle karşı karşıya kalmış hırslı bir kadın olan “Beyza” rolüne hayat verecek. Dizide başlıca rolleri Ali Pınar (Fikret), Deniz Çatalbaş (Mercan),  Lara Aksüt (Deren), Ceylan Batı (Gül), Batuhan Demir (Tolga), Çiğdem Yıldız (Şennur), Bahadır Benjamin (Kerim), Efsane Odağ (Füsun), Biray Hepşen (Burcu), Mert Şişmanlar (Cemal), Osman Ataseven (Hakkı), Berfin Ayna (Ayça) paylaşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Goncagül Sunar “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir