1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar'lı Magarsus'un ilk fragmanı yayınlandı

Ercan Kesal’ın Halil Kurak rolüne hayat verdiği "Magarsus" dizisi 10 Ağustos'ta ilk 2 bölümüyle BluTV’de seyirciyle buluşacak.

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar’lı Magarsus’un ilk fragmanı yayınlandı

Magarsus güçlü oyuncu kadrosuyla merakla bekleniyor. Başrollerini Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın paylaştığı dizi 10 Ağustos’ta ilk 2 bölümüyle BluTV’de seyirciyle buluşacak. Bugün ilk fragmanı görücüye çıkan Magarsus, 11 Temmuz akşamı Almanya Berlin’deki Delphi Lux Sineması’nda gerçekleştirilecek 7. Berlin TV Series Festivali’nin “Special Mention” kısmına seçildi.

Yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstlendiği, Yunus Ozan Korkut’un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin fragmanında Sarıbahçe’deki narenciye ticaretini tekelinde tutan Halil Kurak’ın (Ercan Kesal) ve aynı zamanda sağ kolu olan yeğeni Beton (Berkay Ateş), fevri ve öfkeli oğlu Turgut (Çağlar Ertuğrul) ve Amerika’da eğitim alıp, Kurak Tarımı modern ve kurumsal bir yapıya çevirmek isteğiyle Sarıbahçe’ye dönen kızı Tansu’nun (Merve Dizdar) da çatışmalarını gösteren fragman heyecan yarattı.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yabani” dizisinin kadrosuna bomba oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir