1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bergüzar Korel’li “Düğüm” dizişinin çekimlerinde sona gelindi

Prime Video’da seyirciyle buluşacak olan “Düğüm” dizisi ünlü sunucu Neslihan’ın oğlu yüzünden yaşadığı büyük sınavın etkileyici hikâyesini konu alıyor.

Bergüzar Korel’li “Düğüm” dizisinin çekimlerinde sona gelindi

Bergüzar Korel, 3. çocuğu Leyla’nın doğum süreci nedeniyle uzak kaldığı mesleğine “Düğüm” dizisiyle dönmüştü. OGM Pictures’ın çektiği 8 bölümlük dizinin yarın son set günü… Orijinal hikâyesi Arman Güvenç’e ait olan dizinin senaryo tasarımını Selim Erkul yaptı. Can Ulkay’ın yönettiği dizide Bergüzar Korel “Neslihan Turhan” adlı sunucuya, Serkan Altunorak Neslihan’ın eşi Vural’a, Caner Cindoruk da cinayet büro komiseri Nejat’a hayat veriyor.

2024’te Prime Video’da seyirciyle buluşacak olan dizide Neslihan Turhan adaletli kişiliğiyle tanınan “Tek Gerçek” programının sunucusudur. Oğlum olsa acımam” diyen Neslihan, hayatının en zor sınavıyla karşı karşıya gelir. Oğlu Can’ı (Kaan Mirac Sezen) hapse atma pahasına Leyla’nın katilinin peşine düşecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dün sete çıkan İbrahim Büyükak’ın “Mutluyuz” filminde kim kimdir?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir