1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bergüzar Korel'in Kanlı Yayın dizisinin yönetmeni kim oldu?

Bergüzar Korel'in başrol oynayacağı Amazon Prime Video için çekilecek ilk yerli dizi olan "Kanlı Yayın"ın yönetmeni belli oldu.

Bergüzar Korel’in “Kanlı Yayın” dizisinin yönetmeni kim oldu?

Bergüzar Korel anne olduktan sonra ara verdiği oyunculuğa peş peşe çekeceği film ve dizi projeleriyle dönüyor. Korel önce “10 Saniye” adlı sinema filminde Bige Önal‘la başrol oynayacak. Senaryosu Erdi Işık’a ait olan filmin yönetmen koltuğunda Ceylan Özgün Özçelik oturacak.

3 Temmuz’da sete çıkması planlanan SKY Films imzalı filmde bir anneyle öğretmenin etkileyici hikâyesi anlatılacak. Filmde Bergüzar Korel‘in kızını Defne Burnaz canlandıracak. Korel filmi bitirdikten sonra “Kanlı Yayın” adlı dizinin çekimlerine başlayacak. Dizinin yönetmen koltuğuna oturacak isim de belli oldu.

OGM Pictures imzalı diziyi daha önce “Ayla“, “Müslüm” ve Çağatay Ulusoy’lu “Kağıttan Hayatlar” gibi ilgi gören projelere imza atan Can Ulkay yönetecek. Amazon Prime Video‘nun ilk yerli dizi içeriği olma özelliğini de taşıyan “Kanlı Yayın“ın proje tasarımını Selim Erkul‘un yaparken senaryosunu Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlu Kaçan yazdı. 8 bölümlük dizide Bergüzar Korel “Neslihan Turhan” adlı cinayet olaylarını masaya yatıran ünlü bir televizyon sunucusuna hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Final yapan “Camdaki Kız”ın Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’nun yeni adresi neresi?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir