1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bergüzar Korel yüzü gözü kan içinde görüntülerini paylaştı

"Düğüm" dizisiyle setlere dönen Bergüzar Korel, eğlenceli kamera arkası görüntülerini yayınladı.

Bergüzar Korel yüzü gözü kan içinde görüntülerini paylaştı

Bergüzar Korel’in başrolünü Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak’la paylaştığı “Düğüm” dizisinin sekiz bölümü Prime Video’da seyirciyle buluştu. Dizinin bütün bölümlerinin yayınlanmasının ardından dizinin Neslihan’ı Bergüzar Korel, kamera arkası görüntüleri yayınladı.

Görüntülerde Korel’in eşi Vural’a hayat veren Serkan Altunorak’la trafikte gülme krizine girdiği, sette çekirdek yediği ve silahın patlamasıyla yüzüne sahte kan torbası sıçradığı anın görüntüler dikkat çekti.

Bergüzar Korel video ve fotoğrafların altına “Arkadaşlar ben hep böyleyim. Hep hıklıyorum… Hep dev gülüyorum. Dev seviyorum. Dev korkuyorum. Genelde her şeyim dev yani… Düğüm’ün arka planında aşırı eğlendik. 8 bölüm bittiğine göre artık paylaşabilirim, görüntüler ütüden hallice ama içerikler çokça kahkaha, özlem ve sevgi içerir” yazdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Farah Zeynep Abdullah’tan Netflix Türkiye’ye sert eleştiri: Youtube kanalı gibi yönetiliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir