1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bergüzar Korel OGM Pictures'ın hangi dizisiyle anlaştı?

Oyunculuğa annelik molası veren Bergüzar Korel 7 yıl sonra dizi setlerine geri dönüyor.

Bergüzar Korel OGM Pictures’ın hangi dizisiyle anlaştı?

Bergüzar Korel önceki yıl mesleğine annelik molası vermişti. Ünlü oyuncu kızı Leyla 1,5 yaşına gelince dizi setlerine geri dönmeye karar verdi. Korel, bebek beklediğini  öğrenmeden önce “Kanlı Yayın” adlı dizide başrol oynamaya hazırlanıyordu. Proje hamilelik nedeniyle ertelenmişti. 2 yıl sonra Bergüzar Korel aynı diziyle setlere dönmeye hazırlanıyor.

Bu kez OGM Pictures‘ın çekmeye hazırlandığı dizi Amazon Prime Video‘nun ilk yerli dizi içeriği olma özelliğini taşıyor. Proje Tasarımını Selim Erkul‘un yaptığı dizinin senaryosunu Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlı Kaçan yazıyor. Dizide  Bergüzar Korel “Neslihan Turhan” adlı Müge Anlı gibi ekranda cinayet olaylarına aydınlığa kavuşturan ünlü bir televizyoncuya hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Berk Oktay’a Dubai’den “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”….

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir