1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Beren Saat'li “İstanbul İçin Son Çağrı” filminde Kenan Doğulu sürprizi

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un “Aşk-ı Memnu” efsanesinin ardından 13 yıl sonra buluştuğu “İstanbul İçin Son Çağrı” filminde bir de şarkı sürprizi yer aldı.

Beren Saat’li “İstanbul İçin Son Çağrı” filminde Kenan Doğulu sürprizi

“İstanbul İçin Son Çağrı” filmi geçen Cuma seyirciyle buluştu. Büyük kısmı New York’ta çekilen OGM Pictures imzalı film seyirciyi ikiye böldü. İkinci bölümünde bir sürpriz barındıran filmi çok beğenenler çıkarken hiç beğenmeyenler de oldu. Beren Saat’in galasında devam sinyalini de verdiği filmde yer alan Kenan Doğulu sürprizi de dikkat çekti.

“İstanbul İçin Son Çağrı” filminin önemli bir anında Beren Saat’in eşi Kenan Doğulu’nun “Yosun” şarkısına da yer verildi. Doğulu, geçen yıllarda şarkıyı Beren Saat’in ağladığını gördüğü bir gün gözleri için yazdığını açıklamıştı. Kenan Doğulu’nun eşine yazdığı şarkı filmin en kritik sahnesinde kullanıldı. Öte yanda 6 şarkıdan oluşan kendi bestelerini seslendireceği ilk albümün hazırlığını sürdüren Beren Saat filmin bir sahnesinde çıplak sesiyle şarkı da söyledi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ali Sürmeli “Adım Farah”a geri dönüyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir