1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bensu Soral “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin Miti’si oldu

Daha önce Afra Saraçoğlu’nun adının geçtiği BKM’nin prestij projelerinden “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filmindeki Miti rolüne çok güzel ve başarılı bir oyuncu hayat verecek. 

Bensu Soral “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin Miti’si oldu

“Bir Cumhuriyet Şarkısı” filmi güçlü oyuncu kadrosu ve hikâyesiyle dikkat çekiyor. Merakla beklenen filmin çekimlerinin yarın Ankara’da başlaması planlanıyor.1930’lu yıllara ışık tutacak filmde Salih Bademci efsane müzisyen “Ahmet Adnan Saygun”a hayat verecek. Ertan Saban’ın (Mustafa Kemal Atatürk) ülkemizin kurucu lideri Atatürk’ümüze hayat vereceği filmde Miti rolünü Bensu Soral oynayacak.

Miti Kovaçeva, Mustafa Kemal’in subaylık yıllarında evlilik teklif ettiği ancak kavuşamadığı Bulgaristan’ın ünlü komutanlarından General Stilyan Kovaçev ile Ana Kovaçeva‘nın kızı olarak tarih kitaplarından yer alıyordu. Bensu Soral “Miti” rolü için vals dersleri alacak. Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği filmde Okan Yalabık “Osman Zeki Üngöre, Birce Akalay Nimet Vahid”e, Melis Sezen “Mediha”ya, Şifanur Gül “Nükhet”e hayat verdiği film 100 yıllık Cumhuriyeti tarihimizin sahnelenen ilk operası Özsoy Operası’nın hikâyesi etkili bir dille beyazperdeye taşınacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti”nde Sıla Türkoğlu’nun partneri Kaan Taşaner oldu  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir