1. Anasayfa
  2. Dizi

Bennu Yıldırımlar hangi diziyle ekrana dönüyor

Bennu Yıldırımlar hangi diziyle ekrana dönüyor

Bennu Yılıdırımlar Türkiye’nin en iyi oyuncularının başında geliyor. Şimdiye kadar “Yaprak Dökümü”, “Umutsuz Ev Kadınları”, “Kadın” gibi çok sayıda unutulmaz dizide rol aldı. Aynı zamanda İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Yıldırımlar, ekran ve beyazperdeya iş yaparken sahneleri de hiç ihmal etmedi.

Gelen dizi ve film projelerini seçerken ince eleyip sık dokuyan oyuncunun ekrana hangi projeyle döneceği merak konusuydu. Sektörün duayen isimlerinden Tümay Özokur’un menajerliğini üstlendiği oyuncu, başarılı yapımcı Asena Bülbüloğlu’yla el sıkıştı.

Bennu Yıldırımlar, Dilan Çiçek Deniz’in kadrosunda olduğu MF Yapım imzalı “Kiracı” dizisiyle seyirci karşısına çıkacak. Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği dizi FOX’ta seyirciyle buluşacak. Yıldırımlar, ana hikâyesi bir apartmanda geçen dizide Madam Vula rolüne hayat verecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir