1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Behzat Ç.'nin 2. sezon yayın tarihi belli oldu

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü oynadığı fenomen dizi Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin ikinci sezon yayın tarihi belli oldu.

Behzat Ç.’nin 2. sezon yayın tarihi belli oldu

Behzat Ç. efsanesi bütün hızıyla sürüyor. BluTV‘nin fenomen dizisi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ikinci sezon yayın tarihi açıklandı. Ortaks Yapım’ın imzalı ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ikinci sezonu 7 Aralık’ta seyirciyle buluşacak.

Dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç başlıca rolleri paylaşıyor. Ekibe ayrıca Özge Yağız ve Selen Öztürk‘ün ardından Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut katıldı. Devrim Yalçın‘ın yönettiği dizinin senaryosunu Ercan Uğur kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
TRT’nin Teşkilat dizisine Elif geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir