1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Başak Dizer: Kıvanç'la oynamak mutluluk vericiydi

Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti, Molfix için kamera karşısına geçtikleri reklam filminin kamera arkasını anlattı.

Başak Dizer: Kıvanç’la oynamak mutluluk vericiydi

Molfix markasının reklam yüzü olan Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ’un ev sahipliğinde gerçekleşti. ‘Anne Kucağı Gibi Rahat’ temasıyla gerçekleşen lansmanda Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin rol aldığı yeni reklam filmi ve Hayat Bağım Güvenli Bağlanma Programı’nın anlatıldığı ilk reklam filmi izlendi.

Başak & Kıvanç Tatlıtuğ, Hayat Bebek Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Hayal Dilara Dinç ve Hayat Türkiye Genel Müdürü Özgür Kölükfakı’nın katılımıyla gerçekleşen lansman, reklam filminin de çekildiği evde düzenlendi. Lansmana gelen davetlileri kendi evlerine gelen davetliler gibi karşılayan Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez birlikte kamera karşısına geçmenin verdiği mutluluğu da aktardı.

Başak Tatlıtuğ rol aldıkları reklam filminden “Öncelikle Molfix’in prematüre ve sağlıksız doğan bebeklerin hayata tutunması için, fiziksel, sosyal ve psikolojik koşulların iyileştirilmesi amacıyla başlattığı Hayat Bağım Güvenli Bağlanma Programı’nı anlattığımız film yayınlandı. Bu proje benim de bireysel olarak çok etkilendiğim ve ilerleyen dönemde beni de bir parçası olarak göreceğiniz bir çalışma. “Güvenli Bağlanma”nın ve “Anne Kucağı”nın önemine değinmek, bebeklerin annelerinin kucağı, nefesi ve kokusuna ihtiyaç duyduğunun altını çizmek ve sosyal bir mesaj vermek çok kıymetli” diyerek bahsetti.

Başak Dizer: Kıvanç’la oynamak mutluluk vericiydi

İlk kez Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte kamera karşısına geçen Başak Tatlıtuğ, eşinin profesyonel yaklaşımının kendisine ilham verdiğini söyleyerek, “Kıvanç’ı daha önce sette de ekranda da izledim tabii ki ama onunla aynı karede rol almak çok farklı ve mutlu eden bir deneyimdi” dedi. Kıvanç Tatlıtuğ ise rol aldıkları reklam filmlerinin gerek sosyal sorumluluk yanı gerekse bebeklerin hayatına konfor katan içerikleri nedeniyle mutlu olduklarını söyledi. Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin birlikte kamera karşısına geçtiği eğlenceli reklam filmi TBWA\Istanbul tarafından hayata geçirildi. Filmin yönetmenliğini Serdar Dönmez üstlendi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Binnur Kaya’dan ilk Yalı Çapkını kareleri
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir