1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Barış Kılıç’a Miami’de görülmemiş özel sürpriz

Miami’de düzenlenen Türk Drama Gala gecesinde onur konuğu olarak ağırlanan “Kızılcık Şerbeti” dizisinin Ömer’i Barış Kılıç’a çok özel bir sürpriz yapıldı.

Barış Kılıç’a Miami’de görülmemiş özel sürpriz

Barış Kılıç onur konuğu olarak ağırlandığı Türk Drama Gala gecesi ve ardından İngilizce sunum yaptığı Content Americas Fuarı’nda fırtına gibi esti. Başarılı oyuncuya başrolleri arasında yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dizisinin dünya dağıtımına imza atan Global Agency tarafından da çok özel bir sürpriz yapıldı.

İzzet Pinto’nun patronu olduğu şirket üzerinde “Barış Kılıç Miami’ye hoş geldin” yazılı bir pankartı taşıyan özel bir uçak kaldırdı. Uçak gün boyu Miami sahilinde tur attı. Birçok kişi uçağın fotoğrafını çekti. Böyle bir sürprizin bir Türk oyuncuya ilk kez yapıldığı öğrenildi. Öte yandan Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri artarak devam ettiği için İspanya’ya ikinci sezon satışının da yapıldığı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Hudutsuz Sevda”da Ceylan rüzgârı esecek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir