1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Barış Falay cami imamı Reşat Ademoğlu rolünü anlattı

Barış Falay "Ömer" dizisiyle seyirciyi şaşırtmaya devam ediyor.

Barış Falay Cami imamı Reşat Ademoğlu rolünü anlattı

Barış Falay dizi ve film sektörünün en seçici oyuncularının başında geliyor. Her sezon onlarca iş teklifi alan Falay bu yıl Ömer dizisini kabul etti ve yeni rolü Reşat Ademoğlu’yla ters köşe yaptı. Falay, OGM Pictures imzalı dizide bir cami imamına hayat veriyor.

Başarılı aktör rolü neden kabul ettiği sorusuna şu yanıtı verdi:

“En başta yönetmen arkadaşım Cem Karcı bu projede yer almamda önemli bir etmen. Yine Cem Karcı’nın OGM gibi, işlerini titizlikle yürüten bir şirketle çalışıyor olması destekliyor bu durumu. Bugüne kadar hep kendini tekrar etmeyen, mesleğimi yapabileceğim, birbirine benzemeyen rolleri oynamak istedim. Reşat karakterinin hikayenin bütüne hizmet eden, birleştirici yapısı da kabul etmem de çok önemliydi. Reşat, hikayenin ana çatışmasının merkezinde. Bu onu trajik bir karakter yapıyor. Oyuncu olarak bu durumdan çok keyif alıyorum. Değişip dönüşebilme fırsatı sunuyor.”

Bu akşam yeni bölümü ekrana gelecek dizide sezgileri güçlü, vicdanlı, merhametli, ailesine içtenlikle bağlı olan Reşat; annesi Nezahat ve oğlu Ömer’le yaşamaktadır. Reşat’ın Tahir ve Nisa adında iki çocuğu daha vardır. Kızı Nisa’nın onaylamadığı bir evlilik yapmasının ardından arasına mesafe koyan ama bu durumu kendi iç dünyasında sorgulayan Reşat, bu kez de oğlu Ömer’le aynı durumla karşı karşıya kalmanın kaygısını hissetmektedir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mert Öcal’ın yeni projesi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir