1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Barış Arduç soluğu sporda aldı

Star TV'nin OGM Pictures imzalı "Saplantı" kod adlı yeni dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Barış Arduç, sıkı bir çalışma temposuna girdi.

Barış Arduç soluğu sporda aldı

Başarılı oyuncu Barış Arduç, tatilden döner dönmez soluğu spor solununda aldı. Yeni projesi için hazırlıklarına devam eden yakışıklı oyuncu,  uzun zamandır birlikte çalıştığı antrenörü Göktuğ Mugan ile sıkı bir çalışmaya girdi.  Bu anları antrenör Mugan, sosyal medya hesabından paylaştı.

Son olarak “Alparslan Büyük Selçuklu”da izlediğimiz Barış Arduç, uzun zamandır birlikte çalıştığı antrenörü Göktuğ Mugan ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fit görüntüsü ile tatilde dikkatleri üzerine çeken Arduç, yakında Star TV‘de ekrana gelecek “Saplantı” kod adlı dizide başrol oynayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Emre Bey’in ardından Kuruluş Osman’a bomba transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir