1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kulüp'ün İsmet'i Barış Arduç, "Saplantı"da Babür'e hayat verecek

Barış Arduç'un Star TV'de seyirciyle buluşacak yeni dizisi "Saplantı"nın oyuncu görüşmeleri sürüyor.

Kulüp’ün İsmet’i Barış Arduç, “Saplantı”da Babür’e hayat verecek

Barış Arduç‘un geçen yaz çektiği “Kulüp” dizisinin 2. sezon yayın tarih bugün açıklandı. Rana Denizer’in yazdığı, Zeynep Günay ile Seren Yüce’nin yönettiği dizi 15 Eylül’de Netflix‘te seyirciyle buluşacak. Dizide Arduç’un yanı sıra Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Salih Bademci, Asude Kalebek, Halil Babür, Serra Arıtürk ve Ada Erma kamera karşısına geçti. Arduç bu arada yeni sezonda “Saplantı” dizisinde başrol oynayacak.

İki sezon boyunca “Alparslan Büyük Selçuklu”da dönem kostümleriyle performans sergileyen Barış Arduç, bu kez günümüzde geçen “Saplantı” dizisinde kalabalık bir ailenin ferdini oynayacak. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Babür karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan yakışıklı oyuncu eşi Simin ve maziden gelip hayatını alt üst eden eski aşkı Sabah arasında büyük bir sınav verecek. Türkan Derya’nın yöneteceği, Aybike Ertürk’ün yazdığı “Saplantı”nın oyuncu görüşmeleri sürüyor. Barış Arduç’un partneri henüz belli olmadı.

thumbnail
Önerilen Yazı
İpek Açar ile Alper Kömürcü’nün oğlu olacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir