1. Anasayfa
  2. Dizi

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'na flaş oyuncu

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin kadrosuna çok yakışıklı bir isim katıldı.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’na flaş oyuncu

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin cuma akşamları ekran yolculuğuna devam ediyor. Yapımcılığını ES Film’in yaptığı TRT 1’in dönem dizisinde Kapudan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatı beyazcama taşınıyor. Başrolünü Tolgahan Sayışman’ın oynadığı dizinin kadrosuna çok yakışıklı bir oyuncu katıldı.

Bir süredir dijital platforma çekilecek olan “Selahattin Eyyubi” dizisinin sete çıkmasını bekleyen Doğan Bayraktar, Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı projesinin ekibine dahil oldu.

Dizide ayrıca Timur Acar, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Arif Pişkin, Melisa Döngel, Hasan Küçüktekin,  Başak Daşman, Ceren Soylu, Gökhan Gencebay, Deniz Çom, Gurur Aydoğan, İlkay Kayku, Yılmaz Bayraktar, Duygu Gürcan, Halil İbrahim Kurum, Gizem Aydın, Ercüment Fidan, Sibel Kasapoğlu, Demirhan Demircioğlu, Yaşar Aydınoğlu, Yiğit Arda Tan, Revma Çolak rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bihter filminin yönetmenleri belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir