1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Baran Bölükbaşı adres değiştirdi, “Saplantı”nın Erkan’ı oldu

“Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin başrol oyuncuları arasında adı geçen Baran Bölükbaşı adres değiştirdi.

Baran Bölükbaşı adres değiştirdi, “Saplantı”nın Erkan’ı oldu

Baran Bölükbaşı yakın zaman önce “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin başrol karakter Han için el sıkışmıştı. Bahadır İnce’nin yöneteceği diziyle imza aşamasında olan oyuncunun cephesinden son gelen haberlere göre flaş bir gelişme oldu. Yakışıklı oyuncu geçen sezon “Yalı Çapkını” dizisinde Tarık rolüne hayat verdiği OGM Pictures’la anlaştı.

Başarılı oyuncu dizinin genç başrol oyuncularından “Erkan”a hayat verecek. Türkan Derya’nın yöneteceği, Aybike Ertürk’ün yazdığı Star TV’de ekrana gelecek olan dizinin provaları başladı. Dizide Onur Seyit Yaran “Babür”(Karakter adı değişebilir), Nilsu Berfin Aktaş “Sabah”, Meltem Akçöl “Simin”, Nazlı Çetin “Çisil” rollerine hayat verecek. Dizide Sabah ile Çisil’in babaannelerine Yeşilçam’ın usta oyuncusu Hülya Darcan hayat verecek. Baran Bölükbaşı’nın oynayacağı Erkan, Simin’in kardeşi, Babür’ün de kayınbiraderini oynayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Seyit Yaran Star TV’nin “Saplantı” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir