1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bala Atabek “Ağlayan Gelin” dizisinde

Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği “Ağlayan Gelin” dizisinin çekimleri dün Kocaeli’nde başladı.

Bala Atabek “Ağlayan Gelin” dizisinde

“Ağlayan Gelin” dizisi TRT1’in merakla beklenen yeni dizileri arasında… İki fark yaratan güçlü senarist Ayşe Ferda Eryılmaz ile Ayşe Erdem’in yazdığı dizi hayatı futbol terimleriyle anlatan çok etkili bir drama… Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünü oynadığı dizinin “Yeşil” adlı başrol kadın yıldızı için görüşmeler sürüyor. Yıldız Aşanboğa ile Emre Bahadır Çırakoğlu’nun yönettiği dizi dün Kocaeli’nde sete çıktı. İlk olarak futbol sahneleri çekilen dizinin kadrosuna Bala Atabek katıldı. Başarılı oyuncu, Yeşil’in hapishanede tanıştığı yakın arkadaşı Cemile’ye hayat verecek.

Sinan Tuzcu, Ekin Mert Daymaz, Meral Çetinkaya, Sinem Öztürk, Noyan Uzer, Sidar Tublek ve Merve Şeyma Zengin’i buluşturan dizide Yasin’in (Feyyaz Şerifoğlu) ikizine hayat verecek oyuncu için de görüşmeler sürüyor. Dizinin güney doğu sahneleri Mardin’de çekilecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisine yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir