1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisine “Rüzgâr” geliyor

MF Yapım’ın Show TV için çektiği “Bahar” dizisi reytinglerde fırtınalar estirmeye devam ettiriyor.

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisine “Rüzgâr” geliyor

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisi salı akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. İlk bölümünden itibaren çok sevilen diziyi Ayça Üzüm yazıyor, Neslihan Yeşilyurt yönetiyor. Her bölümü merakla beklenen dizinin kadrosuna yeni bir karakter geliyor. Diziye Rüzgâr karakteri geliyor. Umay (Alisa Sezen Sever) ve Parla (Sena Kalıp), Rüzgar’la tanışır, ikisi için de yeni bir macera başlayacaktır. “Rüzgâr” rolüne yetenekli genç yıldız Deniz Sarıkaş hayat verecek.

Dizide Demet Evgar (Bahar Yavuzoğlu), Buğra Gülsoy (Evren Yalkın), Mehmet Yılmaz Ak (Timur Yavuzoğlu), Ecem Özkaya (Rengin Çevik), Hatice Aslan (Nevra Yavuzoğlu), Füsun Demirel (Gülçiçek Doğan), Demirhan Demircioğlu (Ali Uras Yavuzoğlu), Nilsude Albayrak (Seren Tekin), Elit Andaç Çam (Çağla Sert), Alisa Sezen Sever (Umay Yavuzoğlu) birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kadir İnanır’ın eşi Jülide Kural’dan açıklama
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir