1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Bahar” dizisi 13 reytingle yeni bir rekor daha kırdı

MF Yapım imzalı Bahar dizisi dün akşam yine ekranı kasıp kavurdu ve tüm kategorilerde gün birincisi oldu

“Bahar” dizisi 13 reytingle yeni bir rekor daha kırdı

Demet Evgar’lı “Bahar” dizisi haftanın en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor. Kızılcık Şerbeti ve İnci Taneleri’nin rekorlarını elinden alan dizi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” ABC1’de 13.36 reyting ve 29.66 izlenme payı, AB grubunda 12.54 reyting 31.76 izlenme payı, Total’de ise 9.32 reyting ve 22.29 izlenme payıyla seyircisini artırarak zirvedeki yerini korudu. Sosyal medyada da büyük ilgi gören Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği, Ayça Üzüm’ün yazdığı dizinin #Bahar etiketi ile 10 saat 30 dakika,  #Timur etiketi 7 saat 5 dakika#Tümör etiketi ise 4 saat 30 dakika, Seren 8 saat 15 dakikaParla 4 saat 10 dakikaAziz Uras 3 saat 20 dakikaRengin 1 saat 50 dakika  TT’de kaldı.

Dizide Demet Evgar’a Buğra GülsoyMehmet Yılmaz AkEcem ÖzkayaFüsun DemirelElit Andaç ÇamDemirhan DemircioğluNil Sude AlbayrakAlisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlker Kaleli’nin İspanyol dizisi “La Passions Turca”nın yayın tarihi açıklandı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir