1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’nun platosunda yangın çıktı

TRT1’de ramazan ayı boyunca hafta içi her akşam izleyiciyle buluşan “Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu” dizisinin Riva’daki setinde yangın çıktı.

Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’nun platosunda yangın çıktı

Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisi ramazan ayı boyunca seyirciyle buluşuyor. Bozdağ Film imzalı dizinin başrolünü Rüzgar Aksoy oynuyor. Dönem dizisinin Riva’daki platosunda dün yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında dergah olarak kullanılan bölümün bir kısmı yandı.

Yangın çekimlerin olmadığı saatte yaşandığı için herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Yönetmenliğini Kamil Aydın’ın yaptığı, senaryosunu İsa Yıldız’ın kaleme aldığı Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’nun setine dün ara verildi. Dün yapılması planlanan çekimler bügün yapıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aybüke Öğretmen’e hayat veren Nihayet Şahin “Teşkilat”ta
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir