1. Anasayfa
  2. Dizi

Aziz dizisinden bir kötü haber daha

Aziz dizisinden bir kötü haber daha

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu Aziz dizisi cephesinde peş peşe kötü haberler geliyor. Dizinin oyuncularından Eren Hacısalihoğlu’nun sette fenalaşıp hastanelik olmasının ardından bugün başrol oyuncularından Damla Sönmez’in korona test sonucu pozitif çıkmıştı.

Damla Sönmez’in ardından dizinin oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan’ın da koronaya yakalandığı öğrenildi. Taylan’ın sette çalışırken test sonucu belli oldu. Kalan sahneleri sosyal mesafeye dikkat edilerek çekilen oyuncu daha sonra karantinaya girdi.

Senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı Aziz‘in kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir